Bookmark and Share     Sitemap    

Denne blog er for nyheder
 
 

Bogen er udgivet

23-10-2012 15:50
de døde ulve

Bogen "De døde ulves sang" blev udgivet den 17. oktober. Der var ingen reception. Jeg er ikke voldsomt meget til den slags.
Samme dag blev bogen anmeldt i Jyllands Posten (anmeldelsen findes i skrivende stund ikke på nettet). Det er flot at blive anmeldt i en landsdækkende avis på udgivelsesdagen. Selve anmeldelsen var jeg dog ikke begejstret for, det var 3 stjerner. Altså en gennemsnitlig karakter. Efter teksten at dømme trak det ned for anmelderen, at jeg overskred (mindst) en genregrænse. Hvis man er passioneret krimilæser, så kan det godt være, at det kan ses som en svaghed; men jeg har selvfølgelig gjort det med fuldt overlæg.
Bogen er i fire dele. Første del, der hedder "Skandinaviens krimikonge," er en krimi. Anden del med titlen "En baltisk nat" er en politisk thriller (og en kærlighedshistorie). Tredje del, "Første gang," er en roman om en teenagedreng (og en kærlighedshistorie). Alle tre dele har personsammenfald og en række berøringsflader. Og i fjerde del, "Skyggespor," knyttes de tre fortællinger sammen.
 
Endnu er der ikke kommet yderligere anmeldelser, heller ikke læseranmeldelser. Lige nu er der underligt stille, bogen er sendt ud i verden, og hvordan den bliver modtaget vides ikke endnu. Det er for tidligt. Hvor mange der læser den lige nu og hvor mange, der kan købt den, ved jeg heller ikke. Det er vel som teenageren, der er flyttet hjemmefra, og man venter med tilbageholdt åndedræt på, om det går, og hvordan det går.
En bestseller-forfatter vil naturligvis opleve de første uger efter udgivelsen anderledes. De vil sikkert være fyldt med interview, morgentv og bogsigneringer, mens bogen kører i tv-reklamer og på bussernes sider. Sådan er det ikke helt for os andre.

Kategori: Blandet