Bookmark and Share     Sitemap    

Denne blog er for nyheder
 
 

Udgivelsesdag

29-08-2013 11:10
signerer august 2013

I dag udgiver jeg min tredje bog. Den hedder ”Hundedage – bølleschæferen og pjoklederen,” og den udgives på forlaget Hovedland. Bogen kan købes hos alle boghandlere og på nettet.

I 14 dage var det desuden muligt at købe bogen i et signeret forsalg, og der blev solgt omkring 300 bøger.

Det er en bog om livet, og specielt om livet med en schæfer. Bogen er inspireret af virkeligheden, men foregår i vores eget krøllede univers, hvor både hunde, grovspurve og kreditkort har en mening og ikke tøver med at gøre opmærksom på det.

De første læserreaktioner er allerede kommet (de signerede eksemplarer blev sendt ud for nogle dage siden), dem er jeg ret glad for:

”Per for he....., den her bog er ligesom en æske fyldte chokolader - hvis ikke man lægger låg på, er den slut inden man får set sig om!!! Du skriver simpelthen så fantastisk.”

”Har tilbragt eftermiddagen i havens bedste liggestol i selskab med bogen. Den overgår simpelthen mine forventninger, og de var ellers skyhøje! TAK for dejlig underholdning, de skønneste grin - og sine steder også noget at tænke over ...
Men uha, nattesøvnen ryger sig formentlig en tur, for jeg har heldigvis stadig halvdelen af bogen til gode.”http://www.saxo.com/dk/hundedage-boelleschaeferen-og-pjoklederen_per-lau-jensen_haeftet_9788770703802?searchText=hundedage - b?llesch?feren og pjoklederen

Kategori: Blandet