Bookmark and Share     Sitemap    

Denne blog er for nyheder
 
 

Særudgivelse

22-10-2015 12:28
bølleschæferen
 
DAGE PÅ KRAGESLOTTET - bølleschæferen og pjoklederen (en næsten sandfærdig dagbog 2012 – 14)

Nu kommer bølleschæferens dagbog. En særudgivelse, der kun tilbydes her og på bogens Facebook-side. Bogen vil ikke kunne købes hos boghandleren, og den trykkes i et oplag, der er afhængig af antal bestillinger. Der er åbent for bestillinger nu, men kun i en ganske kort periode.
 
De fleste af dagbogsnotaterne i denne bog har været offentliggjort på Facebook, hvor de dog ikke alle er tilgængelige mere. Andre er nye og derfor aldrig tidligere offentliggjort, men er blevet til på baggrund af notater foretaget på det aktuelle tidspunkt. Bogen forsynes med ca. 15 fotos. Alle bøger signeres af forfatteren.
Ud over at anskaffe bogen til dig selv, kan den også anbefales som julegave eller mandelgave. Bogen afsendes til dig ca. 8. december.
 
Men bemærk venligst at hvis der ikke kommer et tilstrækkeligt antal bestillinger, så aflyses udgivelsen. Det er helt afgørende, at bogsalget mindst kan betale trykkeomkostningerne. Derfor bestil helst straks og del gerne, så vi kan gennemføre udgivelsen.
 
 
Detaljer om bogen:
 
Pris kr. 170 incl. moms + porto/konvolut/ekspedition kr. 80 (indenlandsk). Omkostninger ved udenlandsk fremsendelse oplyses ved forespørgsel
Udgiver: Zampa
Indbinding: Hæftet
Antal sider: Forventet ca. 200
Signeret særudgivelse i begrænset oplag
Udsendes ca. 8. december 2015
 
 
Sådan bestiller du:
 
Du bestiller ved at sende en PB/FB-mail her eller ved at sende en mail til perlaujensen@msn.com. Mailen bør indeholde følgende:
Det antal bøger du ønsker
Dit navn og postadresse
Jeg skriver en hilsen i bogen til dig. Hvis du skal bruge bogen som gave, så skriv venligst navnet på modtageren.
Hvis du ikke ønsker en hilsen, så skriv: Kun signering.
Jeg sender dig en kvittering for bestillingen, som også indeholder nærmere oplysning om betaling. Bogen skal forudbetales.

Kategori: Blandet